Gentile cu margele

 
Ornamentatia cu margele este una dintre cele mai vechi arte care a castigat atentie nelimitata printre designeri, producatori si cumparatori. Frumoase, stralucitoare, margelele de calitate transforma o simpla geanta intr-un accesoriu ce se impune ca tendinta. Frumusetea si stilul posetelor cu margele nu pot fi inlocuite odata cu trecerea timpului. Moda gentilor cu margele si-a castigat propria nisa pe piata internationala si designerii au inceput sa creeze modele remarcabile pe o mare varietate de genti.

   
  
 
Design-ul si culoarea

Gentile cu margele reflecta una dintre putinele forme de arta functionala si cu mult inainte de alte tendinte din moda. Culorile sunt selectate cu atentie, pentru a imbogati aspectul design-ului . Modelele si culorile folosite sunt in concordanta cu anotimpurile , de exemplu culorile inchise sunt utilizate pentru toamna/iarna , pe cand culorile pastelate sunt utilizate pentru primavara/vara.

 
Margelele

Margelele sunt obiecte mici, rotunde facute din lemn, scoici, fildes, seminte, metal, pietre pretioase, sticla sau plastic. Cusute pe genti cu ata si ac, acestea creeaza un “tablou” cu modele magnifice pe suprafata acestora. Margelele adauga de asemenea, dimensiune, culoare si sclipire gentilor.