Cum sa alegi perechea potrivita de cizme elegante?

In timpul sarbatorilor de iarna puteti vedea ca se poarta foarte multe tipuri de incaltaminte. In special in timpul petrecerilor date cu ocazia sarbatorilor. Una dintre cele mai populare tipuri de incaltaminte in aceasta perioada sunt “Cizmele”. Daca nu ai cumparat niciodata o pereche de cizme atunci te-ai putea gandi : “De unde sa incep?”. Mai jos poti citi cateva sfaturi despre cum sa alegi perechea de cizme potrivita pentru tine.


Mai intai, trebuie sa decizi ce tip de cizme cauti? Cauti cizme de serviciu, cizme pentru munte , cizme pentru zapada sau cizme elegante? In acest articol , vom vorbi despre cizmele elegante – incaltamintea perfecta pentru orice petrecere data cu ocazia sarbatorilor.


Odata ce te-ai decis ca vrei sa cumperi o pereche de cizme elegante, trebuie sa te decizi si ce imbracaminte vei vrea sa porti cu ele. Doresti sa le porti in special cu pantaloni si blugi sau cu fuste lungi si rochii? Poate ai deja "acea" rochie perfecta pentru petrecerile de sarbatori cu care vrei sa porti cizmele.


Exista mai multe dimensiuni cand vine vorba de cizmele elegante. Cele mai scurte cizme disponibile sunt cele pana la glezna denumite si botine. Daca doresti ceva mai inalt decat atat, exista cizme inalte pana la jumatatea gambei. Daca vrei ceva si mai inalt , ai la dispozitie cizmele inalte pana la genunchi si in final cele mai inalte, cizmele pana la coapse.


Acum trebuie sa te decizi ce haine vei purta cu cizmele.

  • Pentru pantalonii lungi sau blugi se potrivesc botinele sau chiar cizmele inalte pana la jumatatea gambei.
  • Pentru fustele lungi si pentru rochii cizmele inalte pana la jumatatea gambei arata cel mai bine.
  • Pentru rochiile si fustele lungi pana la genunchi cizmele inalte pana la jumatea gambei si cele pana la genunchi vor arata cel mai bine.
  • In cele din urma, cizmele lungi pana la coapsa sunt mai degraba o alegere personala. De cele mai multe ori, femeile care poarta acest tip de cizme poarta rochii foarte scurte. Deci cele mai multe femei cel mai probabil nu vor niciodata nevoie de acest tip de cizme.


De asemenea , va trebui sa te gandesti la grosimea si inaltimea tocului. De exemplu, unele femei nu pot merge pe tocuri ascutite. Deci , vei vrea sa te gandesti si asupra acestui aspect si probabil si sa probezi diferite tipuri de cizme pentru a compara inaltimea tocului si grosimea pentru a gasi modelul potrivit pentru tine.

Deci, daca te vei duce la o petrecere de sarbatori in “acea” rochie noua si deosebita va trebui sa iei seama la lungimea acesteia si cat de formala este, inainte sa te decizi asupra tipului de cizme elegante .

  • Daca este o rochie formala pentru o petrecere tip cocteil, ca de exemplu o rochie petrecuta,  atunci este mai bine sa alegi o pereche de pantofi cu toc de inaltime obisnuita.
  • Daca rochia este mai mult casual atunci poti purta o pereche frumoasa de cizme elegante.Orice inaltime si grosime a tocului va fi potrivita. Ca dimensiune a cizmei vei arata cel mai bine in acele cizme avand inaltimea pana la jumatatea gambei si cele pana la genunchi.


Sper ca aceste sfaturi iti vor folosi in calatoria pentru gasirea tipului de cizme elegante pe care le doresti .
 
PS: Poti gasi multe tipuri de cizme elegante si pe site-ul nostru www.belpaso.ro  . Viziteaza-ne cat mai des! Periodic , pregatim surprize frumoase pentru clientele si utilizatoarele noastre.