Branduri

Toate produsele puse la dispozitie de catre Belpaso.ro , atat gentile cat si pantofii sunt produse confectionate in totalitate din piele naturala de cea mai buna calitate

Despre posetele oferite de Belpaso.ro
Poseta este accesoriul cel mai vizibil la o femeie , poseta vorbeste despre cea care o poarta . Posetele Belpaso.ro sunt posete premium , pentru femei care se respecta si vor sa fie respectate , pe scurt femei de succes.

O geanta oglindeste atitudinea unei femei si trebuie asortata cu personalitatea acesteia . Plecand de aici , posetele oferite de Belpaso.ro sunt create astfel incat sa transmita feminitate si originalitate, rafinament si lux. Lucrate manual, din piele naturala , cu texturi exceptionale , posete oferite de noi imbina creativitatea cu eleganta, pentru a oferi femeii de succes o imagine in ton cu ultimele tendinte internationale.


Despre incaltamintea oferita de Belpaso.ro
Atat incaltamintea cat si gentile sunt mai scumpe si se uzeaza mai repede. Este doar unul dintre criteriile care trebuie sa ne determine ca in acest domeniu sa cautam lucruri de buna calitate .
Produsele oferite de Belpaso.ro sunt numai din piele naturala - fie materialul ca atare , fie piele intoarsa sau lac - , interiorul este captusit cu piele , iar talpa este din piele sau tunit , un material cu caracteristici ergonomice .

Produsele oferite de  Belpaso se remarca prin calitatea excelenta a materialor, finisajul de lux, precum si o atentie deosebita oferita detaliilor.